
>
Наукове обґрунтування процесу сорбції йодид-іонів яєчним білком [Текст] / М. П. Головко, В. В. Полевич, М. П. Бакіров, Т. М. Головко //
Проблеми харчових технологій і харчування. Сучасні виклики і перспективи розвитку : тези доп. VІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 7-9 квіт. 2011 р. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. - С. 11.
Додаткові точки доступу:
Головко, Микола Павлович
Полевич, В. В.
Бакіров, М. П.
Головко, Тетяна Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Головко, Микола Павлович
Полевич, В. В.
Бакіров, М. П.
Головко, Тетяна Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|