
>
"Таємний гість" як інструмент оцінювання якості обслуговування в ресторанному бізнесі [Текст] / Д. В. Бороненко, Я. С. Кесь, К. С. Коваленко, Т. В. Храмцова ; наук. керівник С. С. Ткачова //
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 251.
Додаткові точки доступу:
Бороненко, Д. В.
Кесь, Я. С.
Коваленко, К. С.
Храмцова, Т. В.
Ткачова, Світлана Сергіївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Бороненко, Д. В.
Кесь, Я. С.
Коваленко, К. С.
Храмцова, Т. В.
Ткачова, Світлана Сергіївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|