
>
Електроконтактне нагрівання як спосіб інтенсифікації процесів випікання кулінарної продукції [Текст] / В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, К. О. Черкашина, Є. Є. Шапошніков, В. О. Кондратенко //
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 292.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, І. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Черкашина, К. О.
Шапошніков, Є. Є.
Кондратенко, В. О.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, І. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Черкашина, К. О.
Шапошніков, Є. Є.
Кондратенко, В. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|