
>
Chapter 3. Technology of Confectionery Products Using Magnetofood as a Food Additive [Text] / I. Tsykhanovska, V. Yevlash, A. Alexandrov , M. Riabchykov, R. Trishch, T. Gontar //
Bioenhancement and Fortification of Foods for a Healthy Diet : monograph. - 2022. - P. 65-105.
Додаткові точки доступу:
Tsykhanovska, I.
Yevlash, Viktoria
Alexandrov , A.
Riabchykov, M.
Trishch, R.
Gontar, T.
Додаткові точки доступу:
Tsykhanovska, I.
Yevlash, Viktoria
Alexandrov , A.
Riabchykov, M.
Trishch, R.
Gontar, T.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|