
>
Применение биконических резонаторов в СВЧ-устройствах при обработке дикорастущего и пряно-ароматического сырья [Текст] / А. И. Черевко, Ю. И. Ефремов, В. М. Михайлов, С. В. Михайлова //
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 40-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 17 жовт. 2007 р. - Харків, 2007. - Ч. 1. - С. 255-256.
Додаткові точки доступу:
Черевко, А. И.
Ефремов, Ю. И.
Михайлов, Валерий Михайлович
Михайлова, С. В.
Додаткові точки доступу:
Черевко, А. И.
Ефремов, Ю. И.
Михайлов, Валерий Михайлович
Михайлова, С. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|