
>
Аналіз переваг харків'ян під час вибору молочної продукції [Текст] / М. П. Головко, Л. О. Чуйко, С. В. Сорокіна, В. О. Акмен //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 113-120.
Додаткові точки доступу:
Головко, Микола Павлович
Чуйко, Л. О.
Сорокіна, Світлана Вікторівна
Акмен, Вікторія Олександрівна
Додаткові точки доступу:
Головко, Микола Павлович
Чуйко, Л. О.
Сорокіна, Світлана Вікторівна
Акмен, Вікторія Олександрівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|