>
Черевко, О. І.Дослідження динаміки тепло- та масоперенесення за комбінованого процесу теплової обробки харчових продуктів [Текст] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна //
Черевко, О. І.
Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2002. - Ч. 1. - С. 206-211.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, І. В.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, І. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|