
>
Якунина, Д. С.Перспективи використання шроту кедрового горіха в технології борошняних кондитерських виробів [Текст] / Д. С. Якунина, Ю. В. Бондар ; наук. керівник О. Г. Шидакова-Каменюка //
Якунина, Д. С.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. У 2 ч. : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 26 берез. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 83.
Додаткові точки доступу:
Бондар, Ю. В.
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Бондар, Ю. В.
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|