>
Технологія продуктів дієтичного та лікувально-профілактичного призначення [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів напрямку підгот. 6.14.01.01 Готельно-ресторанна справа, спец. 8.140101.02 Курортна справа / Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. Г. Горбань, М. Л. Серік. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 28 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Дуденко, Н. В.
Павлоцька, Л. Ф.
Горбань, В. Г.
Серік, Максим Леонідович
Додаткові точки доступу:
Дуденко, Н. В.
Павлоцька, Л. Ф.
Горбань, В. Г.
Серік, Максим Леонідович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|