
>
Пятницький, І. О.Дослідження якості кріодобавок із обліпихи у формі дрібнодисперсного замороженого пюре [Текст] / І. О. Пятницький, наук. керівник : Р. Ю. Павлюк, С. М. Лосєва //
Пятницький, І. О.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 114.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Лосєва, Світлана Михайлівна
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Лосєва, Світлана Михайлівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|