
>
The technology of food products on the base of geletinizers with qualitative modified functional properties [Text] : monograph / F. Pertsevoy, N. Kamsulina, L. Khomichak, A. Foshchan [etc.]. - Kharkiv : KSUFT, 2012. - 285 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Pertsevoy, Fedir
Kamsulina, Nataliya
Khomichak, L.
Foshchan, Andriy
Додаткові точки доступу:
Pertsevoy, Fedir
Kamsulina, Nataliya
Khomichak, L.
Foshchan, Andriy
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|