>
Технологічні аспекти виробництва бісквітного тіста з різної борошняної сировини з добавками [Текст] / О. М. Сафонова, Н. В. Чорна, Ю. В. Чудік, А. В. Куценко //
Обладнання та технології харч. вир-в : збірник наук. пр. Донец. держ. ун-ту економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2005. - Т. 2, вип. 12. - С. 188-196.
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна
Чорна, Ніна Вікторівна
Чудік, Ю. В.
Куценко, А. В.
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна
Чорна, Ніна Вікторівна
Чудік, Ю. В.
Куценко, А. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|