>
Дейниченко, Григорій Вікторович.Дослідження в’язкості модельних систем на основі білково-вуглеводної молочної сировини із структуроутворювачами [Текст] / Г. В. Дейниченко, Т. І. Юдіна, В. М. Ветров //
Дейниченко, Григорій Вікторович.
Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 21 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 285-296.
Додаткові точки доступу:
Юдіна, Т. І.
Ветров, В. М.
Додаткові точки доступу:
Юдіна, Т. І.
Ветров, В. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|