
>
Головко, Микола Павлович.Вплив харчового кісткового напівфабрикату (ХКН) на показники якості, хімічний склад і деякі функціонально-технологічні властивості кондитерських борошняних виробів [Текст] / М. П. Головко, С. В. Журавльов //
Головко, Микола Павлович.
Вісник Донец. держ. ун-ту економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2002. - С. 121-125.
Додаткові точки доступу:
Журавльов, С. В.
Додаткові точки доступу:
Журавльов, С. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|