
>
Обґрунтування інгредієнтного складу та розробка технології продукту спеціального споживання батончиків «Vitabar» [Текст] / Л. Ф. Товма, І. Є. Морозов, В. В. Євлаш, С. Ю. Штриголь //
Праці Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - Мелітополь, 2019. - Т. 3, Вип. 19. - С. 212-232.
Додаткові точки доступу:
Товма, Л. Ф.
Морозов, І. Є.
Євлаш, Вікторія Владленівна
Штриголь, С. Ю.
Додаткові точки доступу:
Товма, Л. Ф.
Морозов, І. Є.
Євлаш, Вікторія Владленівна
Штриголь, С. Ю.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|