
>
664-404.9:637.356
Гурський, Петро Васильович.Моделювання процесу плавлення пасти закусочної на основі сиру кисломолочного знежиреного [Текст] / П. В. Гурський, В. В. Полевич, Ф. В. Перцевий //
Гурський, Петро Васильович.
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2007. - Вип. 58: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 173-177.. - Бібліогр. наприкінці ст. - ISBN 5-7987-0176-Х.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-223098)
Анотація:
Методом математичного моделювання отримано залежності температури плавлення моделі пасти закусочної від концентрації основних компонентів. Встановлено спільні оптимальні зони температури плавлення в нормованому просторі, які адекватно узгоджуються з експериментальними даними.
Додаткові точки доступу:
Полевич, Віталій Вадимович
Перцевой, Федір Всеволодович
(Шифр в БД 664(06)/В 53-223098)
УДК | |
664-404.9:637.356 | |
664-404.9 | |
637.356 |
Анотація:
Методом математичного моделювання отримано залежності температури плавлення моделі пасти закусочної від концентрації основних компонентів. Встановлено спільні оптимальні зони температури плавлення в нормованому просторі, які адекватно узгоджуються з експериментальними даними.
Додаткові точки доступу:
Полевич, Віталій Вадимович
Перцевой, Федір Всеволодович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|