>
Савгіра, Ю. О.В’язкість розчинів желатини з солюбілізованою олією і олією, що містить розчинені каротиноїди [Текст] / Ю. О. Савгіра, І. С. Пілюгіна, Т. О. Кузнецова //
Савгіра, Ю. О.
Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 21 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 57-58.
Додаткові точки доступу:
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Додаткові точки доступу:
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|