
>
Халамендик, Д. М.Удосконалення технології холодних соусів із використанням олії з регульованим жирнокислотним складом [Текст] / Д. М. Халамендик, Н. В. Федак, А. М. Діхтярь //
Халамендик, Д. М.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 19 квіт. 2018 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 1. - С. 24.
Додаткові точки доступу:
Федак, Наталя Василівна
Діхтярь, Альона Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Федак, Наталя Василівна
Діхтярь, Альона Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|