
>
Kizim, S.Production of vegetable cream spread via probiotic lactic acid cultures [Text] / S. Kizim, L. Myronenko, V. Timchenko //
Kizim, S.
Хімія, Біо- і Фармтехнології, Екологія та Економіка в Харчовій, Косметичній та Фармацевтичній Промисловості : зб. матеріалів XІ Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листоп. 2023 р. - Харків : НТУ «ХПІ», 2023. - С. 16-22.
Додаткові точки доступу:
Myronenko, Liliia
Timchenko, V.
Додаткові точки доступу:
Myronenko, Liliia
Timchenko, V.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|