
>
Лісанська, О. П.Уплив порошків виноградних вичавків на показники якості бісквітного напівфабрикату з какао під час зберігання [Текст] / О. П. Лісанська, наук. керівник О. В. Самохвалова //
Лісанська, О. П.
Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 291-304.
Додаткові точки доступу:
Вакуленко, Д. В.
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Додаткові точки доступу:
Вакуленко, Д. В.
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|