>
The technology of curd cake with sucralose: A infrared spectroscopy analysis [Electronic resource] / O. Aksonova, S. Gubskyi, D. Torianyk, V. Yevlash //
Innovations in Life Sciences : BIO Web of Conferences, 2nd International Symposium, Belgorod, 19-20 May 2020. - Belgorod, 2021. - Vol. 30. - Ст. 01001. - DOI 10.1051/bioconf/20213001001.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Aksonova, Olena
Gubskyi, Sergii
Torianyk, D.
Yevlash, Viktoria
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Aksonova, Olena
Gubskyi, Sergii
Torianyk, D.
Yevlash, Viktoria
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |