
>
Постнов, Геннадій Михайлович.Використання дуальної освіти для підготовки інженерів харчової індустрії та сфери гостинності [Текст] / Г. М. Постнов, Д. В. Горєлков, В. М. Червоний //
Постнов, Геннадій Михайлович.
Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення : матеріали Міжнар. наук.-метод. конф., ХДУХТ. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 152-153.
Додаткові точки доступу:
Горєлков, Д. В.
Червоний, В. М.
Додаткові точки доступу:
Горєлков, Д. В.
Червоний, В. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|