
>
Ширкеєва, Т. Е.Визначення впливу обробки ультразвуком харчової сировини на її реологічні характеристики [Текст] / Т. Е. Ширкеєва, наук. керівник : М. І. Погожих, М. А. Чеканов //
Ширкеєва, Т. Е.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 436.
Додаткові точки доступу:
Погожих, Микола Іванович
Чеканов, Микола Анатолійович
Додаткові точки доступу:
Погожих, Микола Іванович
Чеканов, Микола Анатолійович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|