
>
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович.Застосування мембранних технологій під час переробки харчових рідин [Текст] / Д. В. Дмитревський, В. В. Гузенко, І. А. Мороз //
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович.
Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії. - Черкаси : вид. ФОП Гордієнко Є. І., 2022. - С. 88-93.
Додаткові точки доступу:
Гузенко, Віталій Вікторович
Мороз, І. А.
Додаткові точки доступу:
Гузенко, Віталій Вікторович
Мороз, І. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|