
>
Головко, Николай Павлович.Пищевой костный полуфабрикат (ПКП) как обогатитель макаронных изделий биоорганическими соединениями кальция [Текст] / Н. П. Головко, А. М. Чуйко, М. М. Чуйко //
Головко, Николай Павлович.
Проблеми техніки і технології харчових виробництв : матеріали міжвуз. наук.-практ. конф., Полтав. ун-т спожив. кооперації України, 8-9 квіт. 2004 р. - Полтава : ПУСКУ, 2004. - С. 274-275.
Додаткові точки доступу:
Чуйко, А. М.
Чуйко, М. М.
Додаткові точки доступу:
Чуйко, А. М.
Чуйко, М. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|