
>
Олійник, А. І.Дослідження якості перероблених ягід за якістю та вмістом оздоровчих БАР [Текст] / А. І. Олійник, В. В. Церковний ; наук. керівник Г. А. Селютіна //
Олійник, А. І.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 94.
Додаткові точки доступу:
Церковний, В. В.
Селютіна, Галина Анатоліївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Церковний, В. В.
Селютіна, Галина Анатоліївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |