
>
Gubsky, Sergey.Development of mayonnaise sause with various emulsifiers: reological and microsturctural study [Text] / S. Gubsky, A. Sachko //
Gubsky, Sergey.
Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХIІІ Міжнар. наук.-техн. конф., 21 листоп. 2024 р. - Київ : НУХТ, 2024. - С. 339-340.
Додаткові точки доступу:
Sachko, A.
Додаткові точки доступу:
Sachko, A.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|