>
Технології харчування та кулінарної продукції з використанням білків молока [Текст] : монографія / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, С. Л. Юрченко, Ю. О. Савгіра, В. В. Полевич. - Харків : ХДУХТ, 2010. - 225 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Юрченко, Світлана Леонідівна
Савгіра, Ю. О.
Полевич, В. В.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Юрченко, Світлана Леонідівна
Савгіра, Ю. О.
Полевич, В. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|