>
Лисюк, Г. М.Ефективність взаємодії вчених наукових установ і кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів [Текст] / Г. М. Лисюк, О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник //
Лисюк, Г. М.
Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу : тези Х Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 верес. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Вип. 1 (13). - С. 180-186.
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|