
>
Харчові та дієтичні добавки [Текст] : екзамен. питання з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2020. - 13 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна\уклад.\
Гринченко, Наталя Геннадіївна\уклад.\
Діхтярь, Альона Миколаївна\уклад.\
Плотнікова, Р. В.\уклад.\
Рябець, О. Ю.\уклад.\
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна\уклад.\
Гринченко, Наталя Геннадіївна\уклад.\
Діхтярь, Альона Миколаївна\уклад.\
Плотнікова, Р. В.\уклад.\
Рябець, О. Ю.\уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|