>
Comprehensive analysis of food production efficiency using nanoparticles of nutritional supplements on the basis of oxides of two and three valence iron "Magnetofood" [Electronic resource] / O. Kruhlova, T. Yevlash, V. Yevlash, I. Tsykhanovska, V. A. Potapov //
Ukrainian food journal. - 2019. - Vol. 8, Issue 2. - С. 400-416.. - DOI 10.24263/2304-974X-2019-8-2-17.
Рубрики:
Web of Science
Scopus
Додаткові точки доступу:
Kruhlova, Olena
Yevlash, Tetiana
Yevlash, Viktoria
Tsykhanovska, Iryna
Potapov, Volodymyr
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Scopus
Додаткові точки доступу:
Kruhlova, Olena
Yevlash, Tetiana
Yevlash, Viktoria
Tsykhanovska, Iryna
Potapov, Volodymyr
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс | |
| 2 | Електронний ресурс |