
>
Аналіз технологій продукції з сиру кисломолочного як передумова інноваційного задуму нової продукції [Текст] / Д. О. Тютюкова, Н. Г. Гринченко, П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 1 (25). - С. 103-117.
Додаткові точки доступу:
Тютюкова, Д. О.
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Додаткові точки доступу:
Тютюкова, Д. О.
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозіторій |