
>
Cryoscopy research of solutions of food ingredients of polisaccharide nature [Electronic resource] / M. Yancheva, T. Zheleva, N. Pogozhych, O. Hrynchenko //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2014. - Vol. 2, Issue 12. - С. 84-89. - DOI 10.15587/1729-4061.2014.23513.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Yancheva, Marina
Zheleva, Tatyana
Pogozhych, Nikolai
Hrynchenko, Olha
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Yancheva, Marina
Zheleva, Tatyana
Pogozhych, Nikolai
Hrynchenko, Olha
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |