>
Визначення технологічних властивостей та фізіологічної ролі білку харчових продуктів [Текст] : метод. рек. до виконання лаб. роботи № 3 для студентів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 6 с.
Додаткові точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Фоміна, Ірина Миколаївна\авт.-уклад.\
Постнов, Геннадій Михайлович\авт.-уклад.\
Галясний, Іван Володимирович\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Додаткові точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Фоміна, Ірина Миколаївна\авт.-уклад.\
Постнов, Геннадій Михайлович\авт.-уклад.\
Галясний, Іван Володимирович\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|---|---|---|---|
| 1 | 34 | 242 | Технологія та організація ресторанного господарства | 3 |
| 2 | 34 | 075 | Технологія та організація ресторанного господарства | 4 |
| 3 | 34 | 242 | Технологія та організація ресторанного господарства | 4 |
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|