>
Дуб, Володимир Васильович.Визначення напрямків покращення процесу подрібнення харчової сировини [Текст] / В. В. Дуб, О. Г. Терешкін //
Дуб, Володимир Васильович.
Актуальні проблеми харчування: технологія та обладнання, організація і економіка : тези доп. Міжнар. наук.-техн. конф., м. Донецьк. - Святогірськ : ДонДУЕТ ім. М. Туган-Барановського, 2005. - С. 61-62.
Додаткові точки доступу:
Терешкін, Олег Георгійович
Додаткові точки доступу:
Терешкін, Олег Георгійович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|