>
Постнов, Геннадій Михайлович.Оцінювання ефективності використання ультразвуку в процесі соління рибної сировини [Текст] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, О. В. Яковлєв //
Постнов, Геннадій Михайлович.
Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 175-176.
Додаткові точки доступу:
Червоний, Віталій Миколайович
Яковлєв, О. В.
Додаткові точки доступу:
Червоний, Віталій Миколайович
Яковлєв, О. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозиторій |