
>
The development of new method of production of healthful ice-cream-sorbet from fruits and vegetables with a record content of BAS [Text] / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, V. Pavlyuk, O. Pogarskiy, J. Kakadiy, T. Stukonozhenko, O. Telenkov //
Eureka: Life Sciences. - 2018. - Issue 6. - P. 33-40.
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, R.
Pogarskaya, V.
Pavlyuk, V.
Pogarskiy, O.
Kakadiy, J.
Stukonozhenko, T.
Telenkov, O.
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, R.
Pogarskaya, V.
Pavlyuk, V.
Pogarskiy, O.
Kakadiy, J.
Stukonozhenko, T.
Telenkov, O.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|