
>
Черевко, Александр Иванович.Разработка технологии пастообразного концентрата напитка из выжимок при получении сока [Текст] / А. И. Черевко, О. А. Маяк //
Черевко, Александр Иванович.
Проблеми техніки і технології харчових виробництв : матеріали міжвуз. наук.-практ. конф., 8-9 квіт. 2004 р. - Полтава : ПУСКУ, 2004. - С. 319-320.
Додаткові точки доступу:
Маяк, Ольга Анатольевна
Додаткові точки доступу:
Маяк, Ольга Анатольевна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|