
>
Самохвалова, Ольга Володимирівна.Використання мікробного полісахариду ксампану для підвищення якості мафінів на основі шроту зародків пшениці [Текст] / О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова //
Самохвалова, Ольга Володимирівна.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 257-267.
Додаткові точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна
Додаткові точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|