
>
Вовчек, М. С.Функціонально-технологічні показники м’ясних систем із використанням кріостабілізаторів [Текст] / М. С. Вовчек, наук. керівник О. Б. Дроменко //
Вовчек, М. С.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 76.
Додаткові точки доступу:
Дроменко, Олена Борисівна
Додаткові точки доступу:
Дроменко, Олена Борисівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|