>
Research of the influence of xanthan gum on rheological properties of dough and quality of bread made from sprouted wheat grain [Electronic resource] / O. Samokhvalova, S. Oliinyk, G. Stepankova, O. Shydakova-Kameniuka //
Acta Innovations. - 2022. - Vol. 2022, Issue 45. - С. 62-71. - DOI 10.32933/ActaInnovations.45.6.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Samokhvalova, Olga
Oliinyk, Svitlana
Stepankova, Galyna
Shydakova-Kameniuka, Olena
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Samokhvalova, Olga
Oliinyk, Svitlana
Stepankova, Galyna
Shydakova-Kameniuka, Olena
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |