
>
Structural and mechanical properties of Turkish delight production using fruit and vegetable paste [Text] / S. Babaiev, K. Kasabova, O. Samokhvalova, O. Shydakova-Kameniuka, A. Zagorulko, A. Zahorulko, N. Budnyk, O. Shkliaiev //
EUREKA: Life Sciences. - 2023. - No. 3. - P. 20-26. - DOI https://doi.org/10.21303/2504-5695.2023.002970.
Додаткові точки доступу:
Babaiev, Serhii
Kasabova, Kateryna
Samokhvalova, Olga
Shydakova-Kameniuka, Olena
Zagorulko, Aleksey
Zahorulko, Andrii
Budnyk, N.
Shkliaiev, O.
Переход по DOI
Додаткові точки доступу:
Babaiev, Serhii
Kasabova, Kateryna
Samokhvalova, Olga
Shydakova-Kameniuka, Olena
Zagorulko, Aleksey
Zahorulko, Andrii
Budnyk, N.
Shkliaiev, O.
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|