>
Михайлов, Валерій Михайлович.Вплив вмісту сухих речовин на структурно- механічні характеристики цукатів [Текст] / В. М. Михайлов, В. І. Маяк, М. М. Смілик //
Михайлов, Валерій Михайлович.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2006. - Вип. 1. - С. 157-162.
Додаткові точки доступу:
Маяк, В. І.
Смілик, М. М.
Додаткові точки доступу:
Маяк, В. І.
Смілик, М. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|