>
Андрєєва, Світлана Сергіївна.Перспективи використання геланової камеді в технології виробництва харчових продуктів [Текст] / С. С. Андрєєва, Є. П. Пивоваров //
Андрєєва, Світлана Сергіївна.
Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали І Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Прага. - Прага : Oktan Print s.r.o., 2020. - С. 14-15.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|