
>
Mathematical modelling of the strength of heterogeneous gel forming systems based on gelling agents of various origins [Text] / A. Foshchan, A. Hryhorenko, V. Potapov, V. Yevlash //
Ukrainian Food Journal. - 2020.
Додаткові точки доступу:
Foshchan, Andriy
Hryhorenko, A.
Potapov, Volodymyr
Yevlash, Viktoria
Додаткові точки доступу:
Foshchan, Andriy
Hryhorenko, A.
Potapov, Volodymyr
Yevlash, Viktoria
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|