
>
Щербіна, А. А.Удосконалення технології виробів кондитерських пастильних з використанням карагінану та пектину [Текст] / Т. В. Черемська, М. Б. Колеснікова, А. А. Щербіна //
Щербіна, А. А.
Грааль науки : за матеріалами V Міжнар. наук.-практ. конф., «An integrated approach to science modernization: methods, models and multidisciplinarity», 23 груд. 2022 р., LLC International Centre Corporative Management (Republic of Austria) та NGO European Scientific Platform. - 2022. - Вип. 23. - С. 123-136.
Додаткові точки доступу:
Черемська, Тетяна Володимирівна
Колеснікова, Марина Борисівна
Додаткові точки доступу:
Черемська, Тетяна Володимирівна
Колеснікова, Марина Борисівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|