>
Задоя, О. В.Розроблення технології смузі з використанням пектинових речовин [Текст] / О. В. Задоя, С. Б. Омельченко //
Задоя, О. В.
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 12.
Додаткові точки доступу:
Омельченко, Світлана Борисівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Омельченко, Світлана Борисівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|