
>
Задоя, О. В.Розроблення технології смузі з використанням пектинових речовин [Текст] / О. В. Задоя, С. Б. Омельченко //
Задоя, О. В.
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., здобувачів вищої освіти і молодих вчених, м. Харків, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 12.
Додаткові точки доступу:
Омельченко, Світлана Борисівна
Додаткові точки доступу:
Омельченко, Світлана Борисівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|