
>
Інформаційна база даних для інноваційного розвитку тваринництва [Текст] : навч. посібник для підгот. фахівців ОКР бакалавр напряму 090102 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва у вищ. навч. закл. ІІ-ІV рівнів акредитації / М. Д. Безуглий, В. О. Головко, В. І. Гноєвий [та ін.] ; за заг. ред. М. В. Присяжнюка. - Харків : [СПДФО Бровін О. В.], 2012. - 791 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Безуглий, Микола Дмитрович
Головко, Валерій Олексійович
Гноєвий, Віктор Іванович
Додаткові точки доступу:
Безуглий, Микола Дмитрович
Головко, Валерій Олексійович
Гноєвий, Віктор Іванович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|