>
Удосконалення технології виробництва функціональних плодово-ягідних напівфабрикатів [Текст] / О. Є. Загорулько, О. І. Черевко, В. М. Михайлов, А. М. Загорулько, К. Р. Касабова //
Наукові пр. нац. ун-ту харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2022. - Т. 28, № 6. - С. 96-107.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Олексій Євгенович
Черевко, О. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Загорулько, Андрій Миколайович
Касабова, Катерина Рубенівна
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Олексій Євгенович
Черевко, О. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Загорулько, Андрій Миколайович
Касабова, Катерина Рубенівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|