
>
Гирка, Г. І.Вплив виду і кількості рідини, доданої до бездріжджового безглютенового тіста, на якість випечених виробів [Текст] / Г. І. Гирка, І. В. Галясний, О. М. Шаніна //
Гирка, Г. І.
The world science of modernity. Problems and prospects of development : materials XV of the International science conference, Paris, March 25-26, 2021 . - Paris, 2021. - P. 213-215..
Додаткові точки доступу:
Галясний, Іван Володимирович
Шаніна, Ольга Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Галясний, Іван Володимирович
Шаніна, Ольга Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|